Коломийських старшокурсників судили за те, що відшмагали ременем першокурсників

Нещодавно на Коломийщині судили чотирьох учнів третього курсу, які побили першокурсників Отинійського професійного ліцею. Коломийський міськрайонний суд розглянув справу, яка надійшла від Коломийського відділу...

Нещодавно на Коломийщині судили чотирьох учнів третього курсу, які побили першокурсників Отинійського професійного ліцею.

Коломийський міськрайонний суд розглянув справу, яка надійшла від Коломийського відділу поліції щодо притягнення до адміністративної відповідальності учнів 3 курсу Отинійського професійного ліцею енергетичних технологій № 4,  за частиною другою статті 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Про це повідомили в прес-службі суду,- пише Місто.

Інцидент стався вночі з 21 січня по 22  січня 2019 року в селищі Отинія.

В гуртожитку ліцею старшокурсники вчинили психологічне та фізичне насильство стосовно першокурсників, внаслідок чого була заподіяна шкода психологічному здоров’ю потерпілих, а саме побиття ременем по м’якій частині тіла, – йдеться в повідомленні.

В судовому засіданні хлопці визнали свою вину у скоєному правопорушенні.

Ухвалою суду двом учням обрано адміністративне стягнення у виді громадських робіт на строк 40 (сорок) годин та судового збору в сумі 384 грн. 20 коп. в дохід держави, а до двох інших – застосовано захід впливу для неповнолітніх – попередження.

Читайте також: Злочинну групу з Прикарпаття, причетну до понад 20 крадіжок, засудили

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...