На Чемпіонат зі спортивної ходьби до Франківська з’їдуться майже 200 скороходів

Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби у Івано-Франківську відбудеться 23 та 24 березня. На старт вийдуть найкращі скороходи країни, які виборюватимуть нагороди у семи...
Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби у Івано-Франківську відбудеться 23 та 24 березня.

На старт вийдуть найкращі скороходи країни, які виборюватимуть нагороди у семи вікових категоріях на дистанції – 35, 20, 10, 5, 3, 2 км., та розіграють 14 комплектів нагород, передає Бліц-Інфо.

Директора Департаменту молодіжної політики та спорту ІФ міськради Віталій Матешко зазначає, що на Чемпіонаті змагатимуться чоловіки, жінки, молодь, юніори, юнаки та дівчата до 16 років.

Наразі зареєстровано 170 учасників з 18 областей країни, ми очікуємо до 200 скороходів загалом. Серед учасників змагань титуловані скороходи, члени національної збірної команди України. А також іванофранківці, рекордсменка України зі спортивної ходьби на 35 та 50 км.,, Христина Юдкіна та майстер спорту України міжнародного класу Валерій Літанюк“,– наголошує Матешко.

Також Матешко додав, що в межах Чемпіонату зі спортивної ходьби на дітей очікують захопливі змагання.

“У неділю, 24 березня запрошую хлопців та дівчат віком 8-12 років, щоб взяти участь у захопливих командних естафетах за програмою “Дитяча легка атлетика ІААФ”. Приходьте, буде Весело,- закликає директор Департаменту.

Загалом брати участь у цьогорічному чемпіонаті будуть 15 скороходів Прикарпаття.

Початок змагань 23 березня о 9.45. У другий день, 24 березня змагання розпочнуться о 10.00.

Нагадаємо, у зв’язку з Чемпіонатом, на вихідних у Франківську частково перекриють  рух.

Читайте також: 23-24 березня у середмісті Франківська обмежать рух транспорту. КАРТА

Категорії
Спорт
Новини
Loading...