Поліцейські Івано-Франківщини пройшли атестаційну комісію. ФОТО

Співбесіда показала професійний рівень працівників. Працівники поліції, які висуваються для призначення на вищі посади, пройшли атестаційну комісію за участю представників ГУНП в області та...

Співбесіда показала професійний рівень працівників.

Працівники поліції, які висуваються для призначення на вищі посади, пройшли атестаційну комісію за участю представників ГУНП в області та громадськості. Така комісія проводиться щомісячно.

Засідання комісії відбулося сьогодні, 22 березня, під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковника поліції Володимира Голубоша. До складу атестаційної комісії увійшли: начальник управління кадрового забезпечення Андрій Бондюк, заступник начальника слідчого управління Олександр Крамаренко, начальник УКР Роман Чекмарьов, заступник начальника Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Олег Марусяк та представники від громадськості – Олександр Гладій та Богдан Мойсишин.

13 працівників, які прибули на комісію, одержали схвальне рішення – призначення на вищі посади. Керівництво поліції побажало успіхів правоохоронцям на нових посадах, а тому хто не пройшов атестацію – вдосконалюватися.

Читайте також: Поліція розшукала чоловіка, який напав на журналіста “МІСТА”. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...