У Франківську відзначили найкращу спортсменку 2018 року

В суботу, 23 березня, під час урочистого відкриття чемпіонату України зі спортивної ходьби була відзначена найкраща спортсменка 2018 року в Івано-Франківську, рекордсменка України зі...

В суботу, 23 березня, під час урочистого відкриття чемпіонату України зі спортивної ходьби була відзначена найкраща спортсменка 2018 року в Івано-Франківську, рекордсменка України зі спортивної ходьби на дистанції 50 км, бронзова призерка командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби Христина Юдкіна.

Привітати Христину завітали міський голова Руслан Марцінків, перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, керуючий дирекції інтернет-компанії «U-Team» Тарас Гурик, інформує Фіртка з посиланням на МВК.

Саме за ініціативи інтернет-компанії «U-Team» Христина Юдкіна з рук міського голови отримали в подарунок 58-дюймовий телевізор, а також спеціальну відзнаку та грошову нагороду.

Варто зазначити, що Христина Юдкіна за свої здобутки впродовж року отримуватиме стипендії міської ради, а ще в травні місяці представлятиме нашу країну на командному кубку Європи зі спортивної ходьби, який відбудеться в литовському місті Алітус.

Читайте також: У Франківську на честь В’ячеслава Чорновола переіменують школу. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...