Професіонали студії косметології «Win Way» дарують жінкам радість і відчуття гармонії. ФОТО

«Ми знаємо, про що ваша шкіра мріє весною», – студія косметології «Win Way». Весна = натхнення. Саме у цей особливий період, коли буквально все...

«Ми знаємо, про що ваша шкіра мріє весною», – студія косметології «Win Way».

Весна = натхнення. Саме у цей особливий період, коли буквально все навколо змушує усміхатися, хочеться  відчувати по-особливому і себе, і своє тіло. А що може подарувати жінці більше радості і відчуття гармонії, аніж приємні і такі потрібні весною процедури у косметолога?

Виснаженій після зими і спраглій свіжих відчуттів шкірі професіонали студії косметології «Win Way» пропонують найбільш ефективні та актуальні процедури краси, які додадуть впевненості та ще більше піднімуть ваш весняний настрій.

ВЕСНЯНІ КОСМЕТОЛОГІЧНІ ПРОЦЕДУРИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ

Щоб шкіра обличчя засяяла здоров’ям і потішила красивим відтінком, рекомендуємо присвятити їй час саме весною. Чому тепер? А тому, що влітку деякі процедури не бажані через надмірне ультрафіолетове випромінювання. У «Win Way» на вас чекають:

Пілінги. Дозволяють вирівняти рельєф шкіри, освіжити личко і висвітлити його тон. Їх відновлювальний ефект для шкіри — просто WOW!

Ультразвукова чистка обличчя. Процедура буквально полегшує життя шкірі, позбавляючи від всього непотрібного. Надає їй гладкості й естетичної привабливості.

Біоревіталізація —запоруказволоження і регенерації шкіряних покривів. Уже після перших сеансів ваша шкіра забуде, що таке втома.
Мезотерапія. Процедура сприяє максимальному зволоженню шкіри, покращує її еластичність і повертає обличчю здоровий відтінок.

Ботулінотерапія. Улюблена процедура голлівудських зірок спрямована на розгладження та корекцію різних видів зморшок.

Контурна пластика обличчя. Саме для тих, хто бажає весною справжніх змін! Процедура допомагає змоделювати контури обличчя, збільшити форми або скоригувати певні недоліки.  

ВЕСНЯНІ ПРОЦЕДУРИ ДЛЯ ТІЛА

Лазерна епіляція. Ідеальне тіло — це не тільки рельєфні м’язи. Це ще й гладенька і ніжна шкіра! Процедури лазерної епіляції, розпочаті весною, допоможуть підготувати вашу шкіру до зустрічі з літом.

Безболісні та ефективні процедури забезпечує наш лазерний апарат Candela GentleLase.

Корекція фігури. Дієвий косметологічний спосіб позбавитися відцелюліту та зайвої ваги!

ВЕСНЯНІ ПРОЦЕДУРИ ДЛЯ ВОЛОССЯ

Мезотерапія волосся. Процедура, яка підходить для усіх типів волосся. Істотно скорочує випадання волосся, зміцнює його, стимулює ріст, поліпшує кровообіг шкіри голови. Волосся набуває природного блиску і стає гладким, наче шовк.

Весна — найбільш ідеальна пора для втілення давно задуманого у всіх сферах, у тому числі — й для того, щоб розпочати омріяний б’юті-релакс. Присвятіть час собі, і відчуєте, як ваші думки і тіло наповнює нова енергія для здійснення всіх мрій.

Натхнення вам, любові і найкращої весни попереду!

 

Адреса: м.Івано-Франківськ, вул.Коновальця 77, тел.:(067) 916 18 20 , (095) 050 01 47, winway.if.ua, інстаграм: cosmetology_studio_vv.

На правах реклами

Категорії
Новини
Новини
Loading...