В Івано-Франківську десятки людей зібралися на підтримку дітей з аутизмом. ФОТО

Сьогодні, 2 квітня в Івано-Франківську біля готелю “Надія” пройщла акція “ФранківськУБлакитному” – “Вдягайся у блакитне і приходить!”. Флешмоб був створений для підтримки дітей з...

Сьогодні, 2 квітня в Івано-Франківську біля готелю “Надія” пройщла акція “ФранківськУБлакитному” – “Вдягайся у блакитне і приходить!”.

Флешмоб був створений для підтримки дітей з аутизмом та іхніх сімей. Важливо, що сьогодні всі франківські медичні працівники з різних закладів приєдналися до флеш-мобу медиків “ОдягнисяВблакитне”, пише МІСТО.

В знак підтримки діти розтягнули посеред площі блакитний стяг, а інші учасники флешмобу принесли блакитні повітряні кульки. Музичний гурт” Izi band”, своїми піснями підтримував веселу та позитивну атмосферу.

“Ми зібрались тут, щоб нести любов. Її потрібно виявляти до всіх людей, а особливо до тих, які часом чимусь не схожі на нас”, – розповідає учасник музичного гурту.

Вихованці однієї з танцювальних шкіл Франківська підготували танець, після якого під керівництвом хореографа провели танцювальний флешмоб, до якого долучилися багато людей та дітей.

Читайте також: Посилення вітру: якою буде погода на Прикарпатті

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...