Прикарпатців запрошують до спільної молитви за збереження життя ненароджених дітей

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я запрошує до спільної молитви за дар життя ненароджених дітей України. 7 квітня – Свято Благовіщення – День подяки...

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я запрошує до спільної молитви за дар життя ненароджених дітей України.

7 квітня – Свято Благовіщення – День подяки за дар життя. У катедральних та парафіяльних храмах служитиметься Свята Літургія з наміренням подяки за дар життя кожної людини та проханням про збереження життя ненароджених дітей України, повідомляє Західне бюро “Живого ТБ”.

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я просить цього дня кожного призадуматися над даром життя, який ми отримали від Господа Бога, подякувати за ласку, що живемо, що створив нас з нічого і наділив нас високою гідністю бути Його образом і подобою: «Застановімся на хвилину і пригадаймо собі, хто ми є, ким покликані до життя і з ким зустрінемося після закінчення земної мандрівки. В особливий спосіб просимо в цей день у молитвах згадати дітей, батьків, лікарів, представників влади – усіх, від кого залежить збереження і захист життя на початковому етапі його розвитку».

Представники Комісії просять усіх небайдужих людей долучитися до спільної молитви, яку будуть організовувати місцеві медичні капелани. З текстами молитов можна ознайомитися на сайті Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я – http://zdorovia.ugcc.org.ua.

Читайте також: На Долинщині під музичний супровід семінаристів пройшла Хресна Дорога. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...