У Франківську відбулось нагородження лідерів соціально-економічного розвитку “Тріумф”. ФОТО

Вже 16-й рік поспіль конкурсна комісія визначає номінації для нагородження кращих підприємств, установ і організацій, які вносять вагомий вклад в соціально-економічний розвиток міста. Останній...

Вже 16-й рік поспіль конкурсна комісія визначає номінації для нагородження кращих підприємств, установ і організацій, які вносять вагомий вклад в соціально-економічний розвиток міста.

Останній робочий день першого квітневого тижня в нашому місті завершився чудовою подією – щорічною акцією нагородження лідерів соціально-економічного розвитку м. Івано-Франківська «Тріумф» за підсумками 2018 року, яка відбулася за сприяння міського голови Руслана Марцінківа.

Цьогоріч було визначено 13 номінацій і що надзвичайно приємно, що в одній з них, а саме «Культурно-мистецька родина міста Івано-Франківська» заслужену нагороду отримав колектив Депараменту культури Івано-Франківської міської ради в особі очільниці – директора Департаменту культури, Заслуженого працівника культури України Надії Загурської, пoвідомляє Культурна мапа Івано-Франківська.

Беззаперечно, саме поняття «культурна родина» вже означає наявність великої дружньої команди, яка дивиться і рухається в одному напрямку, втілюючи в життя безліч чудових задумів.

Відзнаку колективу культури вручав народний артист України Богдан Бенюк, який був ведучим сьогоднішнього заходу. А спеціальний гість – симфонічний рок-оркестр «Бревіс» під керівництвом Геннадія Фіськова, в перервах між нагородженням, створював святковий настрій усім присутнім!

Переглянути вихідне зображення

Переглянути вихідне зображення

Obraz może zawierać: 2 osoby, uśmiechnięci ludzie, ludzie na scenie

Obraz może zawierać: 4 osoby, ludzie stoją i w budynku

Читайте аткож: В Івано-Франківську на міському озері відновлюють катамарани. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...