Відомий писанкар з Прикарпаття представив свої роботи на виставці у Німеччині. ФОТО

У п’ятницю, 5 квітня у Лейпцигу, що у Німеччині, відкрилася 25-та виставка продаж великодних писанок. На ній свої роботи представив відомий писанкар з Коломиї...

У п’ятницю, 5 квітня у Лейпцигу, що у Німеччині, відкрилася 25-та виставка продаж великодних писанок. На ній свої роботи представив відомий писанкар з Коломиї Олег Кіращук.

Унікальні витвори мистецтва писанкаря нікого не залишають байдужими, повідомляє у соцмережі Фейсбук Oksana Mk.

“Кожна писанка інша, до абсолюту філігранно розмальована, кожна випромінює стільки позитиву, що викликає посмішку у самого прискіпливого колекціонера. Я отримала величезне моральне задоволення, допомагаючи пану Олегу у комунікації з відвідувачами виставки та від спілкування з автором маленьких чуд-шедеврів, які гідно представляють Україну”, – йдеться у дописі.

Окрім цього, за словами жінки, прикарпатський писанкар провів перший майстер-клас з писанкарства в Kreativitätsgymnasium Leipzig.

“Дирекція школи надала нам також можливість продавати на передвеликодньому базарі різноманітні писанки. .І учасники майстер-класу, і відвідувачі шкільного ярмарку були зачаровані красою української писанки. Майстер-клас пройшов дуже успішно, і деякі з робіт можна побачити на світлині. Кошти від проданих писанок підуть на підтримку дітей із недавно визволених від ворога населених пунктів на сході України с.Катеринівка та хутір Вільний”, – повідомила Оксана.

Читайте також: На Прикарпатті проводять весняне обстеження доріг

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...