Понад 130 таблеток субітексу виявили у прикарпатця в автівці. ФОТО

У Долині поліціянти встановили і затримали двох прикарпатців, які займалися збутом і зберіганням наркотичних речовин. Так, у понеділок, восьмого квітня, долинські поліціянти помітили автомобіль...

У Долині поліціянти встановили і затримали двох прикарпатців, які займалися збутом і зберіганням наркотичних речовин.

Так, у понеділок, восьмого квітня, долинські поліціянти помітили автомобіль «Ford Orion», який був припаркований з порушенням ПДР. Поведінка водія спонукала правоохоронців перевірити салон автомобіля – там було виявлено 19 упаковок з надписом «Субітекс 8 мг». Йдеться про 139,5 штук таблеток, інформує “Галку” прес-служба обласної поліції.

Крім того, виявлено шматок скла прямокутної форми, пластикову трубку чорного кольору та ампулу із написом «вода для ін’єкцій». За цим фактом відкрито провадження за ч. 2 ст. 309 (карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років) ККУ.

Того ж дня у Долині 45-річний чоловік збував речовину рослинного походження – «канабіс». Правоохоронці встановлюють спільника підозрюваного. За цим фактом відкрито провадження за ч. 2 ст. 307 (карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна) ККУ.

Читайте також: У Франківську водій припаркувався з порушенням – патрульні знайшли у авто наркотики. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...