В Ямниці відбулися великопосні реколекції спільнот “Матері в молитві”. ФОТО

Впродовж суботи – 6 квітня, матері, які є учасниками спільнот “Матері в молитві” Івано-Франківської Архієпархії, мали чудову нагоду єднатися в спільній молитві на парафії...

Впродовж суботи – 6 квітня, матері, які є учасниками спільнот “Матері в молитві” Івано-Франківської Архієпархії, мали чудову нагоду єднатися в спільній молитві на парафії Святого Миколая с. Ямниця Єзупільського протопресвітеріату, де для них відбулися великопосні реколекції.

Тема цього річних реколекцій була присвячена Року сім’ї  «Благословенна будь християнська родино!», повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Молитва матері — це один з наймогутніших і найсильніших засобів захисту для дітей. Молитва матері — це той безцінний подарунок, який мама може дати своїй дитині», – вважають організатори.

Після  молитви спільноти, розпочалася  Божественна Літургія, яку очолив отець-мітрат Богдан Курилів.

У своїх науках отець-реколектант Дмитро Кубацький наголошував на важливості християнського виховання дітей у сім’ї та цінності молитви батьків за дітей.

Впродовж дня матері мали можливість приступити до Тайни Покаяння.

Після обіду була відслужена Хресна Дорога (яку упорядкували о. Ярослав та Ольга Рожак)  з особливими розважаннями і роздумами про сім’ю. Всі учасники мали нагоду приступити до мощей Святого Миколая та скласти свої намірення в молитвах перед іконою Матері Божої Погінської.

Завершився реколекційний день Акафістом до Матері Божої перед іконою «Виховання» та молитвою за мир і спокій в Україні.

Читайте також: У Франківську дитяча спільнота “Добре серце” провела Хресну Дорогу Ненародженої Дитини. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...