У Франківську отець Йосафат Бойко проведе реколекції для подружніх пар

Час Великого посту – це час особливої призадуми над власним життям, час покаяння та налагодження стосунків з Богом. Саме тому в цьому часі особливо актуальним...

Час Великого посту – це час особливої призадуми над власним життям, час покаяння та налагодження стосунків з Богом. Саме тому в цьому часі особливо актуальним є проведення реколекцій – днів духовної віднови.

У суботу, 20 квітня, для франківських сімей відбудеться День Духовної віднови. Їх проведе Синкел у справах монашества, парох храму святих Кирила і Методія, що в с. Крихівці по вул. Вербова, 32 – прп. о. Йосафат Бойко, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Ініціативу нашого навернення, нашого покаяння завжди бере на себе Господь. Він приніс своє Царство, людина ж має тільки прийняти у вірі цей Божий дар і, як наслідок, виконувати його вимоги. Це так, мовби цар, розчинивши ворота свого палацу, де вже приготовлений великий бенкет, і ставши при вході, запрошує всіх перехожих увійти, кажучи: «Заходьте, все готове!». Саме тому в часі Великого Посту, наші сім’ї-родини матимуть прекрасну можливість почути це запрошення та привести на цю «гостину» всіх членів своєї Домашньої церкви», – каже отець Юрій Прилепський, Голова комісії у спарах родин Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Реколекції відбудуться в катехитичному центрі при Архікатедральному соборі (майдан Шептицького, 22).

Організатори повідомляють про обмежену кількість місць, а тому просять обов’язково зареєструватися за телефонами:

066 419 31 39; 067 344 35 23 – о. Юрій Прилепський;

050 338 66 15, 050 433 69 30 – Віталій та Світлана Чуйки.

Читайте також: В Ямниці відбулися великопосні реколекції спільнот “Матері в молитві”. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...