Франківців возитимуть на дачі за 13 маршрутами. ГРАФІКИ

Як і минулого року, цьогоріч з 12 квітня повертаються перевезення до садово-городніх господарств. Відсьогодні й аж до 31 жовтня курсуватимуть автобуси за 13 сполученнями:...

Як і минулого року, цьогоріч з 12 квітня повертаються перевезення до садово-городніх господарств.

Відсьогодні й аж до 31 жовтня курсуватимуть автобуси за 13 сполученнями: Вокзал – Черніїв (Червона Рута); Вокзал – Крихівці; Вокзал – Тязів; АС-2 – Пасічна – Хриплин; Вокзал – Старий Лисець; Вокзал – Черніїв (Дружба); ДБК – Вокзал; Вокзал – Дем’янів Лаз; Вокзал – Об’їзна (сади); Вокзал – Тисмениця; Гранд Базар – Угринів; Вокзал – Павлівка; Вокзал – Ценжів; ще три сполучення – нові, введені цьогоріч.

 «Важливо, аби люди могли дістатись на дачі. А це, переважно, наші батьки, літні люди. Не від хорошого життя вони утримують городи і витрачати великі гроші на проїзд не мають змоги. Тому місто організувало зручний транспорт, де зберігається безкоштовний проїзд для пільгових категорій. І з кожним роком кількість маршрутів лише зростає, бо є великий попит», – зауважив мер РусланМарцінків.

Маршрути курсують через день. Детальний розклад руху розміщено на кінцевих зупинках сполучень. А щоденний графік на квітень додається у візуалізації.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...