Відомий прикарпатський стронгмен Василь Вірастюк здивував своїм творчим захопленням

Один із найсильніших українців Василь Вірастюк вирішив показати громадськості своє нове творче захоплення. Стронгмен став за ді-джейський пульт та відіграв запальні ритми. Як йдеться...

Один із найсильніших українців Василь Вірастюк вирішив показати громадськості своє нове творче захоплення. Стронгмен став за ді-джейський пульт та відіграв запальні ритми.

Як йдеться у програмі “Світське життя”, це вперше Василь Вірастюк продемонстрував музичне захоплення. При цьому сам стронгмен зізнається, що ніяковіє від свого хобі та дещо соромиться його. 

“Мені не зручно “викабелюватись” перед такою великою публікою, тим більше перед спортсменами. Мені здається, що я ось стою, а люди думають: “Чоловік трошки на голову того”, – зізнався Василь Вірастюк.

Окрім цього, спортсмен додав, що для дебютного виступу він підібрав ті треки, які зазвичай звучать під час його тренувань у спортивному залі. Водночас Василь Вірастюк зізнався, що сам не танцює, а його візити на вечірки завершувались бійкою. 

“Я взагалі не танцював! Мужики ж не танцюють! Вони навіть ходять з трудом, які там танці? Я намагався поставити ту музику, під яку тренуюся: те, що надихає і те, що куражить!” – додав Василь Вірастюк.

А от щодо професії, то стронгмен переконує, що має їх кілька. Василь Вірастюк і професійний спортсмен, і водій, і охоронець, а віднедавна ще й актор і ді-джей. 

“У мене багато професій! Окрім акторської та спортивної сфери, в мене ще є у арсеналі такі професії: професійний водій, заправник палива, охоронець категорії “охорона фізичних осіб”. Між іншим, робота охоронця – дуже серйозна. Це певна самовіддача! Я не готовий повертатися до цієї професії!” – розповів Василь Вірастюк.

Читайте також: В Івано-Франківську 50 пластунів пробігли навколо міського озера. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...