На Верховинщині люди організували стихійне сміттєзвалище ледь не на дорозі. ФОТО

З прохання друзів та знайомих туристів, які полюбляють наші Карпати та краєвиди Гуцульщини, виставити цей пост та привернути увагу влади Верховинського району. Про це...

З прохання друзів та знайомих туристів, які полюбляють наші Карпати та краєвиди Гуцульщини, виставити цей пост та привернути увагу влади Верховинського району.

Про це йдеть у дописі Юрія Тернового в соцмережі Facebook.

Проїжджаючи з села Устеріки, (де зливаються в одну річку Білий та Чорний Черемош) в сторону Ясенова і на Верховину спостерігаємо ось таку неприємну ситуацію. Ця проблема є дійсно скрізь, но тут вже перебір.

Адже мусор викидають чуть не на проїжджу частину. Тому хочемо звернутися до влади Верховинського району, в даному випадку Устеріків та с.Верхній Ясенів, щоб нам не було соромно за наші карпатські “легені”, і щоб ми не відлякували туристів ось такими кучами мусору на проїжджій частині, а також на берегах нашого Черемоша.

Тому ми просимо якомога швидше прибрати і цим самим показати, що в нас дійсно є повага в першу чергу до самих себе, а також до наших туристів, які приїжджають не тільки з різних областей України, а й з різних країн. Як ніяк ми Європейська держава, а наші гори- то краса Карпат. Я думаю що кожен не байдужий до цієї неприємної ситуації- поширить цей запис собі, щоб якось донести це до уст людей що при владі.

Діліться з друзями і не мусоріть де попало, щоб потім ще комусь не перепало. Надіємся на хороше розуміння влади та просьбу наших громадян України. Бувайте здорові… – повідомив Юрій Терновий.

Світлина від Юрія Тернового.

Світлина від Юрія Тернового.

Світлина від Юрія Тернового.

Світлина від Юрія Тернового.

Світлина від Юрія Тернового.

Читайте також: На Франківщині поблизу Дністра утворилося стихійне сміттєзвалище. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...