У Франківську в католицькій школі дітей навчали відваги та любові. ФОТО

Як навчити дітей відваги, віри та любові? Як донести до їхніх сердець важливість та необхідність цих рис для християнина та громадянина своєї держави? У...

Як навчити дітей відваги, віри та любові? Як донести до їхніх сердець важливість та необхідність цих рис для християнина та громадянина своєї держави?

У католицькій школі св. Василія Великого спробували це зробити, досліджуючи життя звичайних людей.  Вони через безмежний прояв своєї віри та любові були проголошені  блаженними українського народу, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У рамках Тижня католицького шкільництва 10 квітня між класами школи відбувся брейн-ринг під назвою “Відважно з вірою та любов’ю”. Це гасло стосується 4 мучеників УГКЦ – блаженної Йосафати Гордашевської, блаженної Тарсикії Мацьків, блаженних отців Климентія Шептицького та Омеляна Ковча. Участь у грі взяли 7 каманд – збірні 5, 6, 7,  8, 9 класів, а також команди 10 та 11 класів.

Усі учні дуже ретельно готувалися до таких інтелектуальних змагань. У результаті наполегливого протистояння з невеликим відривом перемогла збірна 7 класів.

Команда переможців взяла участь у фінальному брейн-ринзі, який відбувся в п’ятницю, 12.04,  між батьками, вчителями та учнями.

Читайте також: У Франківську учні католицької школи з курток та шапок робили креативні портрети. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...