«Укрнафта» передасть Долині три соціальних об’єкта

Відбулось підсумкове засідання спільної комісії з питань передачі у власність територіальної громади міста Долини об’єктів соціальної сфери ПАТ «Укрнафта». Про це повідомили в Долинській...

Відбулось підсумкове засідання спільної комісії з питань передачі у власність територіальної громади міста Долини об’єктів соціальної сфери ПАТ «Укрнафта». Про це повідомили в Долинській міській раді.

Йдеться про дитячий садок «Теремок», Будинок техніки, гуртожиток «Дружба».

Міський голова Долини Володимир Гаразд та керівник західного бізнес-підрозділу ПАТ «Укрнафти» Олег Мальчик такий факт закріпили своїми підписами на відповідних документах та міцним потиском рук.

Акти приймання-передавання майна будуть подані на затвердження сесії міської ради, яка відбудеться 18 квітня. Після того вони будуть направлені на остаточне затвердження головою правління ПАТ «Укрнафта».

Очікується, що більшість об’єктів перейдуть у власність громади міста вже з 1 травня 2019 року. Дитячий садок “Теремок” – з 1 червня.

Міський голова Володимир Гаразд зазначив, що це рішення вигідне і для громади, і для ПАТ «Укрнафти». Адже кожен повинен займатись своєю основною діяльністю. Нафтовики – видобувати нафту, нарощувати виробничі потужності, бути і надалі сумлінними та успішними платниками податків до міського бюджету. А місто – буде належно утримувати передані соціальні об’єкти, дбати про їх належну експлуатацію та служіння потребам громади.

Категорії
Новини
Новини
Loading...