“Як так можна знущатися з людей?”: прикарпатка про міжміський автобус. ФОТО

В мережі з’явилися світлини міжміського автобуса, сполученням “Коломия-Косів” Їх розмістила коломийська активістка Ліліана Одосій, на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук,- пише Галицький Кореспондент. Свої враження...

В мережі з’явилися світлини міжміського автобуса, сполученням “Коломия-Косів”

Їх розмістила коломийська активістка Ліліана Одосій, на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук,- пише Галицький Кореспондент.

Свої враження від транспорту вона висловила наступним чином:

“Автопарк? У якому столітті ми живемо? Як так можна знущатися з людей, які користуються цим транспортом? Я вже мовчу про технічний стан. Любомир Глушков (голова Голова Коломийської РДА – ред.) чи хто там ще завідує цим питанням. Потрібно заборонити експлуатувати транспорт у такому стані”, – написала коломиянка.

Своєю чергою, Коломийська міська рада спростувала інформацію, щодо допуску ними до обслуговування маршруту «Коломия-Косів», автобуса в незадовільному санітарному та технічному стані (допис Liliana OD).

Вони запевняють, що не несуть відповідальності за якість послуг, що надаються цим транспортним засобом:

“Відділ економіки, інвестиційної політики та енергозбереження повідомляє, що між Коломийською міською радою та перевізником маршруту Коломия-Косів відсутні договірні зобов’язання на перевезення пасажирів, оскільки даний маршрут є міжміським внутрішньообласним. Одночасно зазначаємо, що міська рада є замовником послуг з перевезення пасажирів на території Коломийської ОТГ”, – йдеться у повідомленні від прес-служби

Нагадаємо, Ліліана Одосій неодноразово порушує в соціальній мережі суспільно-важливі питання свого міста.

Читайте також: В Івано-Франківську кондуктор вигнала дитину з автобуса. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...