В Івано-Франківську вручили подяки поліцейським і тренерам. ФОТО

Володимир Голубош під час селекторної наради вручив подяки поліцейським і тренерам за якісну підготовку спортсменів на турнірі з рукопашного бою, а також відзначив тих...
Володимир Голубош під час селекторної наради вручив подяки поліцейським і тренерам за якісну підготовку спортсменів на турнірі з рукопашного бою, а також відзначив тих правоохоронців, які сумлінно виконують службові обов’язки.

Перед розглядом робочих питань нагороджено подякою за зайняте 3-тє особисте місце в складі збірної команди Національної поліції України на турнірі з рукопашного бою  «Кубок Президента України» старшого лейтенанта поліції Павла Вітра.

Крім того, за якісну підготовку спортсменів збірної команди Національної поліції України, яка здобула  на турнірі з рукопашного бою перше місце, відзначено подяками заступника начальника головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василя Кіцелюка, підполковника поліції Олексія Тітова, підполковника поліції Володимира Марковецького, майора поліції Павла Кічуру, старшого сержанта поліції Руслана Дурановича та Дмитра Таргоніна.

Також на нараді відзначили капітана поліції Олександра Демківа за завершення досудового розслідування та направлення обвинувального акту до суду відносно організованої групи за фактом отримання неправомірної вигоди, а Вікторію Матусевич – за значний особистий внесок у діяльність відділу служби «102» і досягнення високих результатів у роботі відповідно до рейтингу службової діяльності операторів за перший квартал 2019 року. 

Читайте також: У Франківську поліцейські нагадували водіям про велосипедні смуги. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...