Франківські пластунки поділяться секретами виховання. ФОТО

До 60- ліття куреня «Блискавки», членкині, які в тому числі займаються вихованням дітей різного віку, вирішили провести серію семінарів «Пластові методи у сімейному вихованні». ...

До 60- ліття куреня «Блискавки», членкині, які в тому числі займаються вихованням дітей різного віку, вирішили провести серію семінарів «Пластові методи у сімейному вихованні». 

Пласт – Національна скаутська організація України, яка є найбільшою молодіжною організацією в державі. Пласт виховує відповідальних та самозарадних. На сьогодні організація об’єднує 8 тисяч свідомих та активних людей різного віку – від наймолодших (пташат) до найстарших (пластунів-сеньйорів). Це середовище людей, що вміють мріяти і втілювати свої мрії в суспільно корисних проектах, це можливість реалізувати себе в команді однодумців. Пластуни постійно організовують акції різного спрямування, табори та навчальні тренінги.

Сьогодні всіх зацікавлених запрошують на перший благодійний семінар з виховання, який відбуватиметься у Дитячо-юнацькому пластовому центрі міста Івано-Франківська за адресою вул. Павлика, 10 о 18 .00 год,- пише Фіртка.

Читайте також: У Франківську юні пластуни прийняли присягу. ФОТО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...