Гравці ФК “Прикарпаття” без гри отримали технічну перемогу. ВІДЕО

Цього тижня, 18-19 квітня, відбулися матчі 23-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги. Згідно календаря івано-франківське “Прикарпаття” мало би зіграти на виїзді проти аутсайдера змагань “Зірки”. Оскільки...

Цього тижня, 18-19 квітня, відбулися матчі 23-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги.

Згідно календаря івано-франківське “Прикарпаття” мало би зіграти на виїзді проти аутсайдера змагань “Зірки”. Оскільки команда з Кропивницького наразі припинила участь у будь-яких змаганнях під егідою ПФЛ, то у весняній частині всім її суперникам зараховуються технічні перемоги (+:-). Про це повідомляють на сторінці футбольного клубу,- пише Місто.

Відтак, в активі Команди рідного краю вже 24 залікові бали після 22 матчів, і підопічні Володимира Ковалюка зберегли за собою 10-е місце у турнірній таблиці чемпіонату. Нагадаємо, що у першому колі івано-франківці здобули свою найбільшу перемогу в новітній історії, розгромивши “Зірку” вдома з рахунком 7:1.

Перша ліга. 23 тур – 18-19 квітня
Зірка – Прикарпаття -:+
Суми – Оболонь 0:0
Гірник-Спорт – Колос 2:1
Агробізнес – Балкани 0:2
Рух – Миколаїв
(22.04) Дніпро-1 – Авангард
(19.05) Металіст 1925 – Інгулець

Свій наступний матч “Прикарпаття” зіграє наступного тижня – у четвер, 25 квітня, у Волочиську проти “Агробізнесу”. 1 травня на домашньому стадіоні “Рух” івано-франківці зустрінуться з луцькою “Волинню” (поч. 17:00).

Читайте також: Футбольна команда поліції “Івано-Франківськ АТО” відіграла перший матч на Всеукраїнських змаганнях. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...