У Карпатах розпочали активно висаджувати молодий ліс. ФОТО

Лісівники ДП «Гринявське лісове господарство» розпочали весняну посадку. Традиційно озеленили спочатку територію Білоберізької школи. Інженер по лісових культурах Іван Рильчук та помічник лісничого Устеріцького...

Лісівники ДП «Гринявське лісове господарство» розпочали весняну посадку. Традиційно озеленили спочатку територію Білоберізької школи.

Інженер по лісових культурах Іван Рильчук та помічник лісничого Устеріцького лісництва Володимир Ватаманюк провели учням 7 класів короткий інструктаж з посадки сіянців молодих дерев, пише Місто.

На площі півгектара школярі висадили понад 800 саджанців кедра європейського. У цілому діти посадили сіянці дуба червоного, берези, кедра та модрини європейської. Школярі працювали енергійно та з ентузіазмом.

У селі Устеріки лісівники та діти висадили понад 4,5 тисячі саджанців ялиці білої, смереки, бука та явора.

Інженер Іван Рильчук переконаний, що спільна з дітьми робота у лісі допомагає формувати у їхній свідомості розуміння збереження та примноження зелених насаджень.

Для школярів це можливість бути причетними до важливої справи – створення нових лісів, а для декого, можливо, перший крок до вибору професії в дорослому житті, – зауважив лісівник.

Загалом, з допомогою громадськості, учнів, представників влади лісівники Гринявського лісгоспу під час весняної кампанії планують посадити лісових культур на площі 41 гектар.

Читайте також: На Франківщині горицвіт заполонив Думчину долину. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...