В Івано-Франківську на Вічевому майдані танцював американський колектив. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 23 квітня, на Вічевому майдані були запальні танці у жанрі степінг. Такий незвичний флешмоб нашому місту подарував відомий колектив із Вашингтона “StepAfrika”” Це...

Сьогодні, 23 квітня, на Вічевому майдані були запальні танці у жанрі степінг. Такий незвичний флешмоб нашому місту подарував відомий колектив із Вашингтона “StepAfrika””

Це перший візит колективу “StepAfrika!” в Україну і відбувається він в рамках програми культурних заходів Посольства США. За планом виступи та майстер класи відбудуться у Львові, Ужгороді та Івано-Франківську, пише МІСТО.

Як наголосила перед флешмобом Тара Хол, заступник аташе з питань культури посольства США в Україні, такі заходи важливі,  бо надзвичайно важливо для всіх ділитися культурою.

“Ми у завхваті, що можемо сьогодні бути тут, у Франківську, щоб показати молоді американську культуру. Мені дуже тут подобається, нас дуже гостинно всі стрічають, молодь активна, динамічна і звичайно – їжа  просто неймовірна”, – поділилася вона.

StepAfrika! – перший професійний танцювальний колектив у світі, який знайомить  з унікальною афро-американською традицією степінгу. Їх виступи вражають глядачів своєю динамікою та вибуховим темпераментом, а команда входить в першу десятку найкращих афро-американських танцювальних колективів США.

и трьох жінок. ВІДЕО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...