Чоловікові, який до смерті забив рідну матір, загрожує до 10 років позбавлення волі

На Верховинщині син, будучи напідпитку, спричинив смертельні тілесні ушкодження своїй мамі.  За клопотанням прокуратури його взято під варту. Встановлено, що трагедія сталась в селі Явірни.20...

На Верховинщині син, будучи напідпитку, спричинив смертельні тілесні ушкодження своїй мамі.  За клопотанням прокуратури його взято під варту.

Встановлено, що трагедія сталась в селі Явірни.20 квітня до поліції  звернулася місцева мешканка і повідомила,  що виявила мертвою за  місцем проживання свою сусідку. Під час з’ясування обставин події правоохоронці встановили, що до смерті жінки причетний  рідний син,- пише Місто.

Потерпіла із сином проживали разом і між ними часто виникали сімейні сварки. Під час останнього конфлікту  31-річний син  побив 74-річну матір. Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді набряку та набухання головного мозку, також закриту черепно-мозкову травму. Від травм потерпіла померла на місці.

Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинені дії фігуранту загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Читайте також: Чоловік забив до смерті товариша по чарці на Франківщині

 

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...