На освіту Калуша виділили 10,5 мільйона гривень

Виконавчий комітет Калуської міської ради затвердив проект рішення про підготовку закладів освіти до наступного начального року та забезпечення їх роботи в осінньо-зимовий період. Загалом...

Виконавчий комітет Калуської міської ради затвердив проект рішення про підготовку закладів освіти до наступного начального року та забезпечення їх роботи в осінньо-зимовий період.

Загалом у заклади освіти міста цього року вкладуть понад 10 млн 470 тис. гривень. З них, майже 1 млн 40 тис. гривень – кошти субвенції з державного бюджету на Нову українську школу (а саме на закупівлю меблів, комп’ютерної техніки та дидактичних матеріалів), решту – забезпечить міський бюджет, інформують “Вікна”.

Більшу частину коштів, майже 6 млн гривень, вкладуть у капітальні ремонти закладів освіти. Зокрема, близько 3,2 млн гривень у капремонт шкіл міста. Запланований ремонт приміщень (найбільше вкладуть у ЗОШ №7 – 550 тис. гривень), реконструкція санвузлів у дев’ятій школі на 500 тис. гривень та капітальний ремонт центрального входу в гімназії та ЗОШ №11. Капітальні ремонти заплановані у всіх закладах, за винятком першої школи.

Для дошкільних навчальних закладів цього року запланували капітальних видатків на суму понад 2 млн гривень, для позашкільних – 740 тис. гривень.

Майже 1 млн гривень цього року заплановано використати на поточні ремонті роботи в закладах освіти, ще понад 3,5 млн гривень – у зміцнення матеріальної бази: на оновлення меблів, закупівлю комп’ютерної техніки, обладнання для харчоблоків.

Читайте також: Франківська міськрада готується підписати угоди про співпрацю ще з двома селами

Категорії
Новини
Новини
Loading...