У Галицькому нацпарку відвідувачі попри заборону годують ведмедів. ВІДЕО

На території Галицького національного природного парку, в селі Крилос, ось уже 10 років працює Центр реабілітації диких тварин. Нині там понад сотня мешканців. Родину бурих ведмедів...

На території Галицького національного природного парку, в селі Крилос, ось уже 10 років працює Центр реабілітації диких тварин. Нині там понад сотня мешканців.

Родину бурих ведмедів  перевезли на Прикарпаття з Херсона. Їх четверо: мама Діна, близнюки Мир та Надя і їх старша сестра Маша. Для них облаштували просторий вольєр та дбають про хороше харчування ведмедів. Однак, відвідувачі центру годують ведмедів навіть попри заборону, пише Репортер.

“Здавалося б, що може бути простішим: не годувати, побачив попереджувальну табличку на огорожі “Не годувати”? Що з нами не так? Заради свого егоїзму та гарного кадру готові порушувати заборони, ігнорувати прохання, а що найсумніше – впливати на поведінку тварини. Не говоримо вже навіть про прописні істини, що це небезпечно для здоров’я тварини”, – повідомляють у центрі.

Читайте також: Кумедне відео як ведмідь у Галицькому нацпарку намагався злізти з даху будиночка. ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...