На Прикарпатті збирають кошти на портативний концентратор кисню для хворого хлопчика

На Прикарпатті збирають кошти для закупівлі пристрою, який життєво необхідний маленькому хлопчику. В потребуючій допомоги родині п’ятеро дітей. Старшому синові 15 років, доньці 13...

На Прикарпатті збирають кошти для закупівлі пристрою, який життєво необхідний маленькому хлопчику.

В потребуючій допомоги родині п’ятеро дітей. Старшому синові 15 років, доньці 13 років, молодшим синочкам 11 років та 5 рочків, і наймолодшому, Ромчику – 3,5 рочки.

Діагноз найменшого хлопчика – ураження центральної нервової системи, мікроцефалія, кисневозалежний, спастичний тетрапарез . Родині дуже потрібен портативный концентратор кисню для подальшого лікування та проходження реабілітації.

Ціна такого апарату не підйомна для родини – 108 тисяч гривень.

За допомогою небайдужих Ромчик вже має 4 апарати, які є життєво необхідними для нього, це – слиновідсмоктувач, пульсоксиметер, відкашлювач , апарат для годування і кисневий який працює від світла.

Батько дітей мешкає в селі Воскресинці, Рогатинького району, Івано – Франківської області. Мати з села Добрівляни, Дрогобицького району. Наразі родина проживає в будинку мами, так як проходять часті лікування в Дрогобицькій лікарні.

Через відсутність у Ромчика цього апарату, за всі ці роки він жодного разу не був на вулиці, бо легені самостійно не працюють.

Реквізити для допомоги:
Рахунок – 26005052549009
МФО- 336677
EGRPOU – 42732425
Карта ключ приват банк –
5169 3305 1633 7117
(Кушніренко Валерія, БО “Час добра та милосердя” – карта фонду),
Обов’язково вказуйте позначку”апарат”.
Детальнішу інформацію можна дізнатися в приват Valeriya Kushnirenko , або за номером тел.0950301429.

Читайте також: З 1 травня прикарпатцям почнуть нараховувати пеню через борги за газ

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...