Свято краси та впевненості: у Франківську відзначили четвертий випуск “Школи успішної леді”. ВІДЕО

Нещодавно в Івано-Франківську відзначили четвертий випуск “Школи успішної леді”. Вже понад 100 жінок пройшли навчання в цій школі. На цьогорічному випуску учениці мали змогу представити...

Нещодавно в Івано-Франківську відзначили четвертий випуск “Школи успішної леді”.

Вже понад 100 жінок пройшли навчання в цій школі. На цьогорічному випуску учениці мали змогу представити іншим всі здобуті навички та свій особистий бренд, пише МІСТО.

“Особливість цієї події в тому, що всі учениці беруть участь в конкурсі та змагаються за головний приз – сторінка в журналі “МІСТО“. Всі глядачі, які присутні в залі, мають змогу віддати свій голос за одну з учасниць і, таким чином, допомогти їй здобути перемогу”, – розповідає координатор “Школи успішної леді” Вікторія Гаврилюк.

Кожна з учениць мала змогу відвідати безліч майстер-класів та отримати цілу масу нових та необхідних знань.

“Я навчилася правильно дефілювати, говорити. Мені неймовірно сподобався майстер-клас по етикету, дуже потрібна інформація, всім рекомендую. Зрештою, я можу сказати, що кожен майстер-клас, який був у “Школі леді”, він дав нам знання, які ми вже використовуємо і будемо використовувати надалі”, – ділиться учениця школи Надія Пушко.

Школа леді надихає, мотивує, підтримує та вчить жінок бути в гармонії з навколишнім світом.

“Це проект, який створений для жінок та з любов’ю до жінок. Все більше знайомлячись з жінками, які живуть в Івано-Франківську, які розвивають свій бізнес, я все більше закохуюсь в жінок та розумію, наскільки вони унікальні. Єдина проблема наших жінок – вони не визнають свого таланту, вони не визнають цінність своєї роботи. Саме тому “Школа успішної леді” покликана допомагати жінкам усвідомлювати свою цінність, піднімати самооцінку, розвинути свій особистий бренд, стати впевненою в собі та нести свій талант у світ”, – коментує засновниця “Школи успішної леді” Оксана Мельник.

Також після випускного всі учасниці школи проведуть аукціон на збір коштів для “Будинку матері та дитини” в селі Голохолино. Кожен випуск “Школи леді” постійно долучається до благодійних заходів і цей випуск не став вийнятком.

Читайте також: Як у Франківську готуються до Дня міста. ФОТО/ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...