Міністр закордонних справ завітав до Коломиї на презентацію “Книги добра”. ФОТО

Вчора, 4 травня, міністр закордонних справ Павло Клімкін вдруге завітав до Коломиї в рамках реалізації “Книги добра” як соціального проекту. Міністр поділився враженнями від...

Вчора, 4 травня, міністр закордонних справ Павло Клімкін вдруге завітав до Коломиї в рамках реалізації “Книги добра” як соціального проекту.

Міністр поділився враженнями від зустрічей та зазначив, що “Книга добра” як проект вийшла на той рівень, коли не потребує втручання, вона твориться ентузіастами, які кожен у свій спосіб бачить добро, інформує Фіртка з посиланням на Коломийську міську раду.

“Я знаю, що Коломия завжди була фантастично активна. Тут є особлива платформа для розвитку таких проектів”, – зазначив Павло Клімкін.

Нагадаємо, що Книга Добра» — міжнародний соціальний проект, збірка розповідей про добро.

Мета проекту — відшукати і поширити унікальні історії про добро в усіх його проявах. Він є продовженням проекту «Діти за мир в усьому світі».

Керівник проекту — Василь Вишиванюк, почесний консул Угорщини у Івано-Франківську та Івано-Франківській області. Редакційну раду проект очолює лауреат Шевченківської премії в галузі літератури Марія Матіос.

Участь у створенні «Книги Добра» взяли більше 500 тисяч дітей та дорослих. 200 переможців проекту мали змогу впродовж літа 2017 року відпочити та оздоровитись в Угорщині, 350 дітей із сімей учасників АТО, обдаровані хлопці і дівчата, а також переможці трьох етапів міжнародного соціального проекту «Книга добра» з різних регіонів України в період із 2018-2019 мали змогу бути в складі української делегації та передавати примірник «Книги Добра» в найбільші бібліотеки світу.

Унікальні примірники «Книги Добра» зберігаються у бібліотеках Ватикану, Туреччини, Литви, Латвії, Естонії, Румунії та України.

Читайте також:  Івано-Франківськ помалу стає центром духовних фестивалів

Категорії
Новини
Новини
Loading...