У Погоні відбувся ХIІІ з’їзд спільнот “Матері в молитві”. ФОТО

В суботу, 4 травня, у селі Погоня відбувся ХIІІ з’їзд спільнот «Матері у молитві». До Цариці Покуття завітали більше тисячі матерів з різних єпархії,...

В суботу, 4 травня, у селі Погоня відбувся ХIІІ з’їзд спільнот «Матері у молитві».

До Цариці Покуття завітали більше тисячі матерів з різних єпархії, щоб спільно єднатися у молитві, подякувати Милосердному Богу та Матінці Божій за ще один прожитий у спільній молитві рік та просити у Господа ласк для своїх рідних, для синів, чоловіків, братів, які воюють на Сході, та миру для України, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Благословити учасників спільнот «Матері в молитві» завітав Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин. Предстоятель очолив Архієрейську Божественну Літургію в часі якої звернувся до присутніх з повчальним словом.

Митрополит розповів про важливу роль особи матері в сучасному світі, зазначаючи, що молитва матері має дуже велику силу, а особливо, коли цю молитву промовляють матері спільно – тоді, за словами Владики, – вона здатна робити великі речі.

«Великою є спільна молитва матерів перед Богом, адже материнська молитва охороняє дім, охороняє сім’ю, охороняє рідних і близьких, охороняє і випрошує у Бога доброї долі для Батьківщини», – переконаний Проповідник.

Після спільної молитви, Митрополит Володимир привітав матерів з їхнім святом та подякував за молитву і служіння. В свою чергу, лідери спільнот склали вітальні слова і в адрес Владики, дякуючи йому за підтримку та молитву.

Читайте також: У Франківську вперше до Дня Матері відбудеться Молитовна хода Вервиці

Категорії
Новини
Новини
Loading...