Франківці просять владу більше не проводити концерти на площі Франка. ФОТО

Ініціативна група з мешканців вулиці Незалежності, будинки яких найближче до площі Франка, просять міського голову Руслана Марцінківа у майбутньому “перенести якнайдалі від їхніх помешкань...

Ініціативна група з мешканців вулиці Незалежності, будинки яких найближче до площі Франка, просять міського голову Руслана Марцінківа у майбутньому “перенести якнайдалі від їхніх помешкань гучні міроприємства”.

Такий допис був оприлюднений у групі “Комуналка ІФ”

“Шановний Руслан Романович, вельми вдячні Вам за урочисті святкування приурочені до святкування дня міста! Але в майбутньому ініціативна громада по вул. Незалежності 36, 36а та 38 (а також мешканці прилеглих будинків) наполегливо просить Вас перенести якнайдалі від наших помешкань гучні міроприємства. Децибели в наших помешкання зашкалюють, що є порушенням санітарних норм (фото додається). Подвір’я наших будинків загаджене і неприбиралось в суботу та неділю (фото теж додається). Через інтенсивний рух транспорту від готелю “Надія” через наше подвір’я та скупчення великої кількості людей, мешканці бояться випускати дітей на вулицю самостійно. Дякуючи Богові, дощова погода перешкоджала більшості бажаючим відвідувати дані міроприємства”.

Якщо раптом не знайдеться в майбутньому іншого місця в місті Івано-Франківську місця для проведення даних міроприємства, то наполегливо просимо Вас встановити сцену біля власного помешкання і дати можливість Вам та Вашим дітям відчути на собі всі переваги від такого святкування дня міста, – написав Валентин Машура.

Читайте також: У Погоні відбувся ХIІІ з’їзд спільнот “Матері в молитві”. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...