Медики розповіли про стан постраждалих туристів після падіння у річку

 6 травня на Верховинщині сталася ДТП. Водій автомобіля “ГАЗ-66” рухався дорогою, яка має підйом та поворот. Він не впорався з керуванням і автомобіль впав...

 6 травня на Верховинщині сталася ДТП. Водій автомобіля “ГАЗ-66” рухався дорогою, яка має підйом та поворот. Він не впорався з керуванням і автомобіль впав у річку.

В автобусі було 24 туристи з Білорусії, які планували спуститися річкою Черемош на байдарці. 10 людей потрапили до лікарні. Загинули 2 жінки 23-х та 28-ми років і чоловік 29-ти років. Автомобіль тягнув за собою байдарку, яка так і залишились на дорозі.

Відомо, що водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Згодом поліція затримала водія вантажівки та підприємця, який надавав послуги для рафтингу.

Нещодавно медики розповіли про стан постраждалих туристів після падіння у річку.

У найважчому стані перебуває 25-річна дівчина. У неї перелом тазу та струс мозку.  У Верховині чекають на колег з обласної лікарні, які мають приїхати та оглянути потерпілу. Якщо її стан дозволить, заберуть до Івано-Франківська. Ще троє туристів, отримавши необхідну медичну допомогу, від госпіталізації відмовилися, – інформує ТСН.

Найменше постраждав водій – у нього лише забиття коліна. З лікарні його забрали до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці вирішують питання, аби на час слідства тримати його під вартою.

Читайте також: Водій був у нетверезому стані: поліція повідомила подробиці аварії, що сталася на Прикарпатті. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...