На Прикарпатті поліцейські розслідують смерть однорічного хлопчика

Поліцейські з’ясовують обставини травмування малюка на Городенківщині, що призвело до його смерті. Медики намагались врятувати життя 1-річному хлопчикові, якого 1 травня з травмами голови...

Поліцейські з’ясовують обставини травмування малюка на Городенківщині, що призвело до його смерті.

Медики намагались врятувати життя 1-річному хлопчикові, якого 1 травня з травмами голови доставили до лікувального закладу, але все марно – дитина учора померла. Про це інформують в поліції Івано-Франківщини,- пише Місто.

Після отримання повідомлення про смерть дитини в одному із сіл Городенківщини, поліцейські розпочали перевірку причин та обставин, за яких малюк зазнав тілесних ушкоджень.

Наразі встановили, що дитина травмувалася ще наприкінці квітня.

Батьки кажуть, що хлопчик вдарився головою до ліжечка. Але до медиків вони звернулися лише за кілька днів, коли стан дитини значно погіршився. У лікарні попередньо було діагностовано тяжкі травми голови. Маленького пацієнта прооперували, але через чотири дні він все ж помер.

Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

Також поліцейські встановити,чи вдалося б врятувати дитину, якби батьки швидше звернулися за допомого до медиків.

У цій сім’ї виховують ще двох діток – чотирирічного хлопчика та дівчинку, якій виповнилося лише 4 місяці. Дотепер ця сім’я в поле зору працівників поліції не потрапляла.

Читайте також: На Прикарпатті поліція розшукала і затримала водія-втікача, який смертельно травмував працівницю поліції. ФОТО

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...