“Свято Неба”: вхід на дійство коштуватиме три пластикові кришечки

Впродовж 11 та 12 травня вчетверте на Прикарпатті у селі Ісаків Тлумацького району відбудеться «Свято неба: Art Space». Організаторами дійства є Дністровський регіональний ландшафтний парк та...

Впродовж 11 та 12 травня вчетверте на Прикарпатті у селі Ісаків Тлумацького району відбудеться «Свято неба: Art Space».

Організаторами дійства є Дністровський регіональний ландшафтний парк та ГО “Гірський рятувальний центр“, пише Фіртка.

“Польоти над унікальним Дністровським каньйоном надихають, правда? 12 травня на нашому заході можна буде спробувати пролетіти над Дністром”, – розповідає керівник Дністровського регіонального ландшафтного парку Михайло Ковтун.

У програмі заходу змагання з авіамоделювання та ракетомоделювання, змагання з парапланерного та дельтапланерного спорту, конкурс на дальність польоту паперового літачка для всіх охочих, майстер-класи від народних умільців, польоти на парапланах з інструкторами та багато цікавого.

Вхід на території “Свята неба” обійдеться у три пластикові кришки.

“Ми хочемо, щоб наші діти могли жити у чистому світі! Свято Неба – за чисте довкілля, за Дністер без ГЕС, за чистий Дністер!!! Ми вирішили зробити платний вхід на територію Свята Неба – 3 пластикові кришечки від ПЕТ-пляшок. Зібравши їх на Святі, кришечки не потраплять в навколишнє середовище, а будуть передані на переробку й, можливо, комусь це допоможе”, – додають організатори.

Читайте також: На Прикарпатті вчетверте відбудеться “Свято неба: Art Space”

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...