Володимир Голубош привітав ветерана Другої світової війни з Днем пам`яті і примирення. ФОТО

Начальник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош завітав у гості до ветерана Другої світової війни, правоохоронця Петра Царенка.  Щорічно, 8 травня, керівництво прикарпатської поліції у День пам’яті...

Начальник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош завітав у гості до ветерана Другої світової війни, правоохоронця Петра Царенка. 

Щорічно, 8 травня, керівництво прикарпатської поліції у День пам’яті та примирення і напередодні Дня Перемоги висловлює вдячність своїм колегам-ветеранам, які були  учасниками Другої світової війни.

90-річний Петро Царенко пережив Голодомор і лихоліття страшної війни, а після цього продовжував служити в органах внутрішніх справ, будучи заступником начальника прикарпатської міліції.

Володимир Голубош побажав ветерану міцного здоров’я і мирного неба над головою, а також вручив пам’ятну медаль і квіти. Петро Царенко подякував молодим колегам за те, що не забувають його і нагадав про той важкий період, який пережив. Володимиру Голубошу ветеран побажав, щоб завжди була повага від людей.

Читайте також: Мер привітав 7 нових франківців, які народилося на День міста. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...