У мережі з’явилося відео мапінгу, створеного до Дня міста. ФОТО/ВІДЕО

У мережі опублікували професійне відео мапінгу, який створювали до Дня міста.  Про це повідомив у Facebook Денис Овчар, фотограф та один із творців проекту – художник-постановник. Відеомапінг...

У мережі опублікували професійне відео мапінгу, який створювали до Дня міста. 

Про це повідомив у Facebook Денис Овчар, фотограф та один із творців проекту – художник-постановник.

Відеомапінг – це відеопроекція, нарізана на карти площин, коли в певні зони будівлі проектується різний відеоряд. Робота унікальна тим, що перша частина складається з сюжетної анімації про історії міста, пояснює Денис Овчар.

“Для мене, як художника-постановника, цінна крім всього ще й експериментом, вдалим, із арт-менеджменту проекту: вдалося правильно і вчасно поєднати роботу художника (Нікіта Тітов, Харків), котрий робив стартову графіку, підготовки цих файлів до анімації (Юлія Книгиницька), складання сцен та анімування під музику (Данило Перцов, Київ та Александр Кохановский, Київ, електронна частина)”, – зазначив Денис Овчар.

Технічно, це вперше у місті була акція із проекторами потужністю 30 тисяч люменів, каже митець. Картинку було добре видно на споруді.

Читайте також: На Прикарпатті проходять заходи, присвячені 74-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...