На Рожнятівщині шахраї телефонували бізнесменам й намагалися виманити кошти

На стаціонарні та мобільні телефони підприємців Рожнятівського району надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші та представляються керівництвом або...

На стаціонарні та мобільні телефони підприємців Рожнятівського району надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші та представляються керівництвом або іншими посадовими особами органів ДФС в області.

Так, шахраї від імені керівника Рожнятівської ДПІ Долинського управління Головного управління ДФС в Івано-Франківській області телефонували бізнесменам з проханням перерахувати грошові кошти на розрахунковий рахунок в одному з банків, інформує Головне управління ДФС в Івано-Франківській області.

Дзвінки псевдоподатківців надходять із номерів мобільного телефону +380962518559, +380684474917. Злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, рахунки різних банківських установ та представлятися керівництвом або іншими посадовими особами фіскальної служби області.

 “Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб фіскальної служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти”, – зазначають у ДФС.

Читайте також: Кіберполіція викрила чоловіка у викраденні 2,2 млн гривень благочинних коштів

Категорії
Новини
Новини
Loading...