У Франківську викрили організовану злочинну групу, яка займалася сутенерством. ФОТО

Зловмисники облаштували в Івано-Франківську два будинки розпусти, в одному з яких працювало шестеро жінок, а в іншому – четверо. 9 травня співробітники Служби безпеки...

Зловмисники облаштували в Івано-Франківську два будинки розпусти, в одному з яких працювало шестеро жінок, а в іншому – четверо.

9 травня співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками слідчого управління ГУНП та відділу боротьби зі злочинами, під процесуальним керівництвом прокуратури, знешкодили організовану злочинну групу, яка займалася сутенерством та утриманням місць розпусти. Десять жінок є мешканками Запорізької, Донецької, Дніпропетровської та Чернівецької областей, інформує прес-служба поліції.

Для посилення психологічного контролю над ними сутенери забезпечували їх психотропними речовинами. Йдеться про амфетамін та екстазі.

Оголошення про надання сексуальних послуг в інтернеті розміщували дві співучасниці-адміністраторки з Хмельницької області, які перебували під контролем двох сутенерів з Івано-Франківська і Запоріжжя. Адміністраторки також приймали замовлення від клієнтів, працюючи в домах розпусти.

Крім того, члени групи вербували нових повій. Для цього вони підшукували дівчат, які самостійно займалися наданням сексуальних послуг за гроші та, погрожуючи фізичним насильством, змушував їх працювати на свою злочинну групу.

В межах кримінального провадження за ст. 189, ст. 303 Кримінального кодексу України правоохоронці затримали чотирьох учасників злочинної групи на місці злочину: двох адміністраторів і двох організаторів. Під час обшуків вилучено амфетамін, екстазі і кошти від злочинної діяльності. Тривають невідкладні слідчі дії.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...