В Івано-Франківську відкрили сквер на вулиці Грюнвальдській

У центрі Івано-Франківська з’явилась ще одна затишна оаза, де комфортно відпочивати і дітям, і молодим, і літнім людям. Після реконструкції урочисто відкрили сквер на...

У центрі Івано-Франківська з’явилась ще одна затишна оаза, де комфортно відпочивати і дітям, і молодим, і літнім людям. Після реконструкції урочисто відкрили сквер на вул. Грюнвальдській.

 “Цей сквер був у занедбаному стані, тому взялись його відновлювати паралельно з іншими відпочинковими зонами в місті. Актуальність реконструкції також в тому, що розташований сквер на вулиці, що йде з залізничного вокзалу. Такі собі ворота в місто. І перше, що впадало у вічі туристам, був цей занедбаний скверик”, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Під час реконструкції у сквері з’явились нові тротуарні та пішохідні доріжки, освітлення, вуличні меблі, відеоспостереження, додаткове озеленення. Директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак розповів, що автентичні бордюри та плити з пісковика повернули оновленими на місце. Що стосується давніх кам’яних бордюрів, то їх встановили у сквері з урахуванням сучасних вимог, в тому числі й потреб маломобільних груп.

Читайте також:  Як франківці відзначатимуть День матері. ПРОГРАМА

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...