На дорогах Прикарпаття з’являться ще два радари TruCAM. КАРТА

На українських дорогах зросте кількість приладів для вимірювання швидкості TruCAM. Не виняток і Прикарпаття. З понеділка, 13 травня, на дорогах України буде 100 приладів...

На українських дорогах зросте кількість приладів для вимірювання швидкості TruCAM. Не виняток і Прикарпаття.

З понеділка, 13 травня, на дорогах України буде 100 приладів TruCAM. До 75-ти приладів, які вже використовують патрульні поліціянти, додадуться ще 25.

Наразі на Франківщині є лише один такий пристрій – на 126-205 км дороги державного значення H-10 сполученням “Стрий-Мамалига”. Відзавтра додадуться ще два радари.

“Один з них використовуватимуть на вулиці Крихівецькій в Івано-Франківську (на в’їзді до міста зі сторони Крихівців) і ще один на трасі H-10. Тобто з 13 травня на Прикарпатті офіційно буде три радари TruCAM”, – каже речниця патрульної поліції в Івано-Франківській області Христина Мриглід, інформує “Галка”.

Довідково. Патрульні використовують TruCAM лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- та відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності внаслідок перевищення швидкості.

Від початку використання приладів (жовтень 2018 року) патрульні склали понад 138 000 адімінпостанов на водіїв за перевищення швидкості.

Нагадаємо, перевищення більш як на 20 км/год карається штрафом у розмірі 255 гривень, за перевищення більш як на 50 км/год — штраф (510 гривень).

Нові ділянки, де відтепер будуть використовувати TruCAM, позначені червоним на карті та в табличці.

Читайте також: Вже з 1 травня на українських водіїв чекає нововведення: що потрібно знати кожному

Категорії
Новини
Новини
Loading...