Калуські майстрині збирають кошти для онкохворої дівчинки. ФОТО

Благодійний ярмарок за участі калуських майстринь відбувся в неділю, 12 травня. Його влаштували, щоб допомогти Діанці Шпакович, яка бореться з онкологічних захворюванням уже впродовж...

Благодійний ярмарок за участі калуських майстринь відбувся в неділю, 12 травня. Його влаштували, щоб допомогти Діанці Шпакович, яка бореться з онкологічних захворюванням уже впродовж восьми років.

 Усього вдалося збрати 9 300 гривень, тож, організатори висловлюють подяку всім, хто не пройшов повз і підтримав, інформують “Вікна”.

Калушани могли придбати прикраси, кружки, натуральну косметику та інші речі ручної роботи, а діти розважались та робили фото з аніматором напам’ять. На ярмарок завітала і сама Діанка Шпакович. Потрібну сума не вдалося зібрати, тому цієї суботи майстрині планують ще один ярмарок, але в іншому форматі.

З неохідних 100 тисяч доларів за вісім днів потрібно зібрати ще 23 000. Лиш тоді дівчинку візьмуть на лікування. У Діанки — нейробластома і хвороба повертається вже третій раз.

Рахунок на таку суму виставила турецька клініка “Аджібадем”, яка на сьогодні є поки що єдиною, що виявила готовність прийняти на лікування Діаночку. Лікування включає проведення повного курсу імунотерапії, який в Україні поки що не проводять, тим більше — дітям.

Читайте також: Онкохворій бібліотекарці франківського вишу потрібна допомога

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...