Снятинські патрульні зупинили автівку з наркотиками. ФОТО

Снятинські патрульні зупинили за порушення ПДР автомобіль “Volkswagen Golf” на іноземній реєстрації, де у салоні знайшли наркотики. За кермом перебував 20-річний мешканець Снятина з 26-річним...

Снятинські патрульні зупинили за порушення ПДР автомобіль “Volkswagen Golf” на іноземній реєстрації, де у салоні знайшли наркотики.

За кермом перебував 20-річний мешканець Снятина з 26-річним пасажиром, інформує сектор комунікації полції Івано-Франківщини. Під час поверхневої перевірки в автомобілі, поліцейські виявили подроблену речовину, схожу на канабіс, а також чотири поліетиленових пакети з невідомою порошкоподібною речовиною та металеву люльку. Все це направлено на експертизу.

За цим фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту,- караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Прикарпатті нетверезий і неповнолітній водії вчинили ДТП, є травмовані. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...