У Франківську біля міського озера пропонують за 300 тисяч облаштувати відпочинкову зону. ФОТО

Проект облаштування відпочинкої зони біля майбутніх тенісних кортів позаду озера наразі збирає голоси на “Бюджеті участі” Нагадаємо, суму фінансування “Бюджету участі” цьогоріч збільшили до 4 мільйонів...

Проект облаштування відпочинкої зони біля майбутніх тенісних кортів позаду озера наразі збирає голоси на “Бюджеті участі”

Нагадаємо, суму фінансування “Бюджету участі” цьогоріч збільшили до 4 мільйонів гривень. Тож завдяки цій програмі франківці мають змогу змінювати своє місто, облаштовувати нові відпочинкові, ігрові зони та проводити ремонти у школах чи своїх ОСББ,- пише Бліц-інфо.

На які проекти підуть ці гроші залежить від франківців. Адже саме містяни голосуванням визначають переможців. До слова, відтепер одна людина може проголосувати одразу за два проекти: один великий і один малий.

Цьогоріч за фінансову підтримку змагаються 130 різноманітних проектів. Зокрема, франківець Тарас Бойчук пропонує облаштувати відпочинкову зону на міському озері, поруч тенісних кортів.

За словами автора проекту, прибережна зона міського озера біля “Парк готелю” не використовується мешканцями повною мірою. Придатна для відпочинку частина щороку зменшується. Адже тут відсутні базові об’єкти інфраструктури – смітники, лавочки, столи, місця до розведення вогню, тощо. Натомість територія поросла чагарниками, а за роки, тут утворилось стихійне сміттєзвалище. 

Відтак, аби зробити цю територію придатною для відпочинку, необхідно вивезти сміття та привезти її до ладу. Також встановити базові інфраструктурні об’єктів рекреаційної зони (сміттєві баки, лавочки, столи, тощо.) та облаштувати спеціально відведені місця для розведення вогню.

На думку Тараса Бойчука, ділянка також буде готова до будь-якого майбутнього збільшення рекреаційного потенціалу, встановлення майданчиків чи іншого. 

Бюджет проект – 300 000 гривень Слід зазначити, його вже підтримали близько чотири сотні франківців. 

Проголосувати за цей проект можна тут .

Читайте також: В Івано-Франківську водолази готують міське озеро до пляжного сезону. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...