Прикарпатська чемпіонка з танців на візку потребує допомоги після операції

Марія Мисюк, відома на Прикарпатті активістка й танцюристка на візку, потребує допомоги небайдужих людей.  Недавно Марія перенесла важку операцію, на подальше лікування потрібні гроші....

Марія Мисюк, відома на Прикарпатті активістка й танцюристка на візку, потребує допомоги небайдужих людей.

 Недавно Марія перенесла важку операцію, на подальше лікування потрібні гроші. Про це у мережі повідомила письменниця Христина Сирова.

“Друзі! Як дива, так і біда може трапитись з кожним! І наразі ситуація, коли від нас з вами залежить чи трапиться диво у біді! Наша близька подруга, красуня, активістка, танцюристка та чемпіонка в “танцях на візку” не тільки в Україні, безмежно чуйна та добра дівчинка Марічка Мисюк потребує нашої з вами допомоги та підтримки, – пише Христина. – Марічку прооперували з важкою дисфункцією нирок, зараз вона знаходиться на короткочасному гемодіалізі, далі довготривале лікування і відповідно безліч коштів потрібно на лікування, а вже пішло дуже багато”.

Марія Мисюк – із Делятина, з простої сільської сім’ї, мешкає з батьками, тож самим їм справитися з цією проблемою вкрай важко, передають Версії.

“Уже просимо не бути байдужими, адже для вас 100-200 грн – це як один похід на піцу чи каву, а для Марічки це життя!”, – пише Христина Сирова. – Наша красунечка ще має і мусить виконати безліч планів та цілей у цьому житті! Молімося за Марічку! Віримо – дива є!”.

Номер карти ПриватБанку 5168757353446117 – Мисюк Марія Михайлівна

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...