У суботу мешканці Новиці збираються перекрити дорогу Стрий — Івано-Франківськ

Про це йдеться у зверненні ініціативної групи Новиької ОТГ на адресу влади Калуського району та області, пишуть Вікна.  Про проведення акції протесту в соцмережі повідомив Тарас Петрів. За його...

Про це йдеться у зверненні ініціативної групи Новиької ОТГ на адресу влади Калуського району та області, пишуть Вікна. 

Про проведення акції протесту в соцмережі повідомив Тарас Петрів. За його словами, відповідне звернення ініціативна група адресувала олові Новицького ОТГ Михайлу Срібняку, голові Калуської райдержадміністрації Віктору Гільтайчуку, депутату обласної ради і голові РДА Івану Даніву, голові облдержадміністрації Олегу Гончаруку, голові обласної ради Олександру Сичу.

У зверненні йдеться про проведення протестної акції, під час якої буде перекрито рух транспорту в районі Калуського перехрестя (дорога Стрий — Івано-Франківськ). Тарас Петрів акцентує:

“Мета акції — привернення уваги до стану доріг, а саме головної дороги, яка з’єднує с.Новиця і м. Калуш. Чекаємо конструктивної відповіді, в протилежному випадку збираємося на протестну акцію”.

Акція запланована на суботу, 18 травня, о 10.00. Цього дня в Україні відзначать День Європи, що організатори акції вважають символічним.

Минулого року дорогу з Калуша на Івано-Франківськ перекривали жителі села Зелений Яр.

Фото ілюстративне.

Читайте також: На дорогах Прикарпаття з’являться ще два радари TruCAM. КАРТА

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...