В Долині для однієї з військових частин закупили допомогу на 100 тисяч гривень. ФОТО

Сьогодні, 16 травня, в рамках реалізації міської програми підтримки мобілізаційної роботи та сприяння обороні України, відбулось відправлення матеріальних цінностей для комплектації військової частини А0878....

Сьогодні, 16 травня, в рамках реалізації міської програми підтримки мобілізаційної роботи та сприяння обороні України, відбулось відправлення матеріальних цінностей для комплектації військової частини А0878.

З проханням про допомогу в матеріально-технічному забезпеченні цієї військової частини на адресу міського голови Володимира Гаразда звернувся її командир, земляк Семків В.М. Про це повідомляють на сторінці Долинської міської ради,- пише Місто.

На розгляд минулої сесії міської ради було внесено проект пропозиції до програми. Депутати міської ради його затвердили одноголосно.

За рахунок коштів міського бюджету, в співпраці з Долинським районним об’єднанням воїнів АТО, було закуплено матеріальні цінності (генератори, бензопили, офісна техніка і приладдя, все нове і якісне) на загальну суму 100 тисяч гривень. Сьогодні все майно офіційно відправлено з Долини безпосередньо у військову частину для використання військовослужбовцями, – йдеться в дописі.

Це не перший і не останній акт підтримки й допомоги для наших військовиків, внесок Долини в перемогу України.

Читайте також: Муніципальна няня та виплати багатодітним сім’ям: прикарпатцям пояснили, як це працює

Категорії
Новини
Новини
Loading...