Представники благодійного фонду Олександра Шевченка відвідали сиротинці. ФОТО

Макарони, крупи, борошно, олія, цукор, солодощі, чай, кава та багато іншого. Представники благодійного фонду Олександра Шевченка вкотре відвідали дитячі соціальні заклади Івано-Франківська. Традиційно завітали...

Макарони, крупи, борошно, олія, цукор, солодощі, чай, кава та багато іншого. Представники благодійного фонду Олександра Шевченка вкотре відвідали дитячі соціальні заклади Івано-Франківська. Традиційно завітали до вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

 «Із цим закладом у нас тісна співпраця. Допомагаємо діткам вже більше шести років. Даруємо побутову хімію, підгузки, постільну білизну. Партійці УКРОПу організовують для центру благодійні аукціони. Цього разу привезли продукти харчування. Дуже хочемо, аби дітлахи, які на жаль, не мають поруч батьків, не були самотніми. А відчували нашу підтримку і опіку», – каже представник БФ Олександра Шевченка Андрій Сторожук.

 В обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей – зо три десятки вихованців різного віку. В основному це діти-сироти або ж вилучені із проблемних сімей. Такі ж проживають і у Містечку Милосердя Святого Миколая, що у Крихівцях. Куди теж завітали благодійники.

 «Ми тримаємо зв’язок із вихователями. І завжди знаємо, що їм необхідно. Продукти харчування – це те, що потрібне завжди. Бачити усмішки на дитячих обличчях – це найкраща мотивація повертатись до них знову», – додав Андрій Сторожук.

На правах реклами

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...