Не запускати повітряні кульки, а посадити дерево: франківських випускників закликають до нового флешмобу. ВІДЕО

Не запускати “летючий непотріб”, а посадити дерево — до такого флешмобу запрошують випускників шкіл з усієї країни. Ідея – учнів вінницької школи. Вони створили...

Не запускати “летючий непотріб”, а посадити дерево — до такого флешмобу запрошують випускників шкіл з усієї країни.

Ідея – учнів вінницької школи. Вони створили відеоролик, у якому питають, чи знають люди, куди летять повітряні кульки після того, як їхвідпустили в небо? Чи долучатимуться до флешмобу франківські випускники. 

Ідею вінницьких школярів жваво обговорюють у соцмережах. Випускники мають самі вирішувати, як відзначати всій урочистий день, кажуть батьки старшокласників, – інформує ОТБ Галичина.

“Це хороша ідея посадити дерево. Якщо це ідея самих учнів, то це надзвичайно цікаво. Як батько випускника я підтримую думку свого сина. Кожна школа, кожен навчальний заклад вирішує, як він проводитиме останню лінійку, випускний і найбільше тут потрібно враховувати думку дітей”, – відзначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

“Думаю, збереження довкілля – це дуже актуальна тема і такий флешмоб потрібен, адже, майбутньому поколінню потрібно жити в чистому, хорошому природному середовищі”, – відзначила Ольга Лаврись, мати випускника.

Читайте також: «Допомога твоя – найсильніша зброя!» – у Франківську стартувала благодійна акція

Категорії
Новини
Новини
Loading...