У Галицькому нацпарку оселився новий маленький мешканець. ФОТО

В Центрі реабілітації диких тварин Галицького нацпарку прийняли на реабілітацію маленьке совенятко. Про це в мережі повідомив директор Дністровського регіонального ландшафтного парку ‎Михайло Ковтун‎. “Вчора, отримав...

В Центрі реабілітації диких тварин Галицького нацпарку прийняли на реабілітацію маленьке совенятко.

Про це в мережі повідомив директор Дністровського регіонального ландшафтного парку ‎Михайло Ковтун‎.

“Вчора, отримав дзвінок від небайдужих людей, котрі знайшли маленьке совеня. Напевно, через погодні умови воно випало з гнізда, було знесилене і трішки в шоковому стані від постійних нападів інших птахів та дворових собак. Оскільки, у совеняти не сформувалося повністю пір’я, воно ще не могло самостійно літати. Також, поблизу ми не змогли знайти гнізда та дорослих представників цього виду, і, нами було вирішено відвезти дитинча сови в м.Галич у Центр реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку Саме тут працюють фахівці, які знають, як допомогти, оглянуть щодо пошкоджень, можуть правильно доглянути будь-якого представника дикої фауни. Робіть висновки, допомагайте правильно, консультуйтесь з фахівцями”, – закликає Ковтун.

Якщо у вас є бажання допомогти, можете, просто, відвідати Галицький НПП, де на реабілітації зараз знаходиться багато тварин та птахів, саме на утримання яких підуть кошти з вхідного квитка. Або можете допомогти фінансово, просто, перерахувавши їм благодійні кошти.

Світлина від Михайла Ковтуна.

Світлина від Михайла Ковтуна.

Світлина від Михайла Ковтуна.

Світлина від Михайла Ковтуна.

Світлина від Михайла Ковтуна.

Читайте також: У Галицькому нацпарку відвідувачі попри заборону годують ведмедів. ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...