Поліція та рятувальники розповіли про ліквідацію наслідків негоди на Прикарпатті. ВІДЕО

Сьогодні, 21 травня в Івано-Франківську відбувся брифінг за участі начальника ГУНП в області Володимира Голубоша та т.в.о. керівника ДСНС в області Ігоря Оксентюка щодо...

Сьогодні, 21 травня в Івано-Франківську відбувся брифінг за участі начальника ГУНП в області Володимира Голубоша та т.в.о. керівника ДСНС в області Ігоря Оксентюка щодо ситуації, яка виникла внаслідок підтоплення на Прикарпатті.

Володимир Голубош наголосив, що правоохоронці перейшли на посилений варіант несення служби в районах, де є підтоплення населених пунктів. Поліцейські спільно з рятувальниками евакуйовують людей та організовують безпеку дорожнього руху, повідомляє Управління національної поліції у Івано-Франківській області.

Очільник прикарпатської поліції розповів, що впродовж двох днів на лінію «102» надійшло 12 повідомлень про наслідки негоди, зокрема про затоплення доріг, зникнення чоловіка та руйнацію мосту.

Також повідомив, що на допомогу рятувальникам залучено 74 працівника поліції, з них: 23 працівника поліції роти поліції особливого призначення ГУНП в Івано-Франківській області, 4 працівника поліції тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції області, 19 працівників Калуського відділу поліції, 18 працівників Богородчанського відділу поліції, 8 працівників Надвірнянського відділу поліції, 2 працівника Рогатинського відділу поліції та 17 службових автомобілів.

Читайте також: Міськсвітло закликає франківців повідомляти про проблеми зі світлофорами і освітленням

Категорії
Новини
Новини
Loading...